سه‌شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۱ - ۰۸:۱۵
۰ نفر

همشهری آنلاین: یک کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد با تاکید بر عدم مصرف فست فود‌ها در کودکان بیان داشت: فست فودها از نظر مواد مغذی بسیار ضعیف هستند و فقط کالری بالایی دارند و از طرف دیگر؛ زیاده روی در مصرف آن‌ها به کبد آسیب می‌رساند.

به گزارش ایسنا، علی اکبر کمالی اظهار داشت: غذاهای فرآوری شده از دسته غذاهایی هستند که به هیچ عنوان نباید کودکان مصرف کنند؛ اغلب غذاهای فرآوری شده که از سوپرمارکت‌ها خریداری می‌کنید، حاوی نمک، چربی و شکر زیاد بوده و جزء غذاهای ضعیف هستند؛ این نوع غذاها، طعم طبیعی ندارند و حتی گاهی اوقات حاوی ترکیباتی هستند که روی برچسب‌شان عنوان نمی‌شود.

وی با اشاره به عدم مصرف صبحانه‌های بسیار شیرین در کودکان تصریح کرد: بیشتر صبحانه‌هایی که به کودکان داده می‌شود، بسیار شیرین است، بنابراین باید به اجزای تشکیل دهنده مواد غذایی توجه شود.

کمالی فست فودها را از دیگر غذاهایی عنوان کرد که سعی شود به کودکان داده نشود و گفت: طی سال های اخیر تعداد رستوران‌های فست فود در سطح دنیا چند برابر شده و به همین ترتیب تعداد کودکانی که فست فود می‌خورند نیز بسیار افزایش یافته است. فست فودها از نظر مواد مغذی بسیار ضعیف هستند و فقط کالری بالایی دارند. در ضمن زیاده‌روی در مصرف آنها به کبد آسیب می‌رساند.

این کارشناس صنایع غذایی در ادامه خاطرنشان کرد: کافئین نوعی محرک موجود در قهوه، چای و نوشیدنی‌های کولا است که سبب تحرک بیش از اندازه کودکان می‌شود و مصرف آنها باید برای کودکان محدود شود بنابراین می‌توان نوشیدنی‌هایی سالم‌تر مثل آب و شیر را جایگزین کرد.

کد خبر 188037
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز